Low carb pizzabotten utan gluten. Först blandar jag alla ingrediensernatillpizzabottentill en lagom konsistens (inte för rinnig bara) och fördelar hackad chilii ena hälften och persiljai andra hälften av smeten
Varför gör jag inte den här klassiska franska grönsaksröran oftare. Väldigt enkelt, gott och nyttigt. Dessutom passar den som tillbehörtill det mesta, bland annat tillfödelsedagsmiddageni lördags då vi åt halloumi- och basilikapaneradkycklingfilé och potatistårta med västerbottenost
Ratatouille. Detta är en klassisk fransk grönsaksröra. När grytan är klar smakar du av med salt och nymald peppar och serverar dinratatouille med svarta oliver
Jag lagade denna mycket goda ratatouille härom dagen och har nu ätit den tre dagar i rad. Funkade utmärkt med vanlig pasta, men var ännu godare när jag hade tortellini och serranoskinkatill
Det här kommer bli en ny favorit. Broccolitortillasistället för tacos eller till en kycklingwrap, hur som helst så var det både mättande, gott och enkelt och snabbt att tillaga
Många planerar långt i förväg vad man ska äta för att fira när tävlingen är över och ibland kan man bli förvånad över vad dessa extremt vältränade och "deffade" människorna kan trycka isig
13 vitlöksklyftor. 11 grön paprika. 11 zucchini. 11 aubergine. 11/2 dl vittvin. 1olivoljatillstekning. 1svartpeppar, malenSkala löken och vitlöken och skär ibitar. 1Kärna ur och skär paprikanibitar. 1Skär zucchinini halvmånar och auberginenibitar. 1Stek löken och vitlökeniolivoljai en vid kastrull, lägg ipaprikan, zucchinin och auberginen och fräs allt irikligt med olivolja. 1Lägg i tomaterna och häll på vinet. Koka upp och sjud i 15–20 minuter under lock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.