lite mer. degen ska vara klibbig men interinnig). 1 dl linfrön. 5 dl vatten, fingervarmt. 1 dl sirap. 1 msk brödkryddor (anis/fänkål/kummin). Fröblandningen från dag 1
This post "Rönnbär från min "vilda" trädgård" was originally uploaded by Tyra HallséniusLindhein the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN -The Kitchen Garden - Le Jardin Potager - Der Küchengarten - La Huerta - Oгород #rönnbär #forestgarden #permaculture #foodforfree #rowan #superfood
och vi passade på och åkte till Stockholm för att hämta ut våra ryska pass på ryska ambassaden (där hade man en vanlig dag, eftersom man går efter ryska helg- och röda dagar) och för att ha en picknicki Rosendals trädgård
Dessa sprack tillminförvåninginte alls, utan hade en fin jämn yta. Han var överlycklig över sina nya legon och böcker, men inte var han alls intresserad av att äta gott tvådagari rad
Lördagens middag blev torsk med parmesan täcke, receptet hittade jag hos Fröken Nilsson. Hon gjorde dock rätten med rödspätta, men det hade inte jag hemma så det fickbli torsk
Skölj jordgubbarna och skär dem imindrebitar. Men den där strålande och bästa ever idén den visadesiginte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Jag gjorde en liten "minibuffé" som bestod av ugnsrostade potatisar, kycklingfilé med tomatdressing och en superfräsch pestokryddad blandad sallad som bestod av bland annat kronärtskockor
Och tänk att de giftersig utmärkt tillsammans. Lena blev av med sin fasa för gelatinblad när hon gjorde denna dessert, men jag har förenklat receptet ytterligare
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är minfavoritjuice som jag pressar iminjuicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Vispaihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sisti ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsättantingen grädde eller ströbröd)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.