lite mer. degen ska vara klibbig men interinnig). 1 dl linfrön. 5 dl vatten, fingervarmt. 1 dl sirap. 1 msk brödkryddor (anis/fänkål/kummin). Fröblandningen från dag 1
) Mat och dryck gickiitalienskt tema, så även dessa cupcakes som jag hade med mej till kaffet. De ljusa (med flerfärgade ränder på formarna) fick jag inspirationifrån när jag såg ett recept på en italiensk kaka med mandelmassa, citron, ricotta och bittermandel
När man firatdagarnatvå och förnuftet säger ett och känslan ett annat. Helgen innebar många festligheter, och bland annat firadesminatvå söner och min systersons födelsedagar hemma hos min syster och svåger
Lördagens middag blev torsk med parmesan täcke, receptet hittade jag hos Fröken Nilsson. Hon gjorde dock rätten med rödspätta, men det hade inte jag hemma så det fickbli torsk
En fördel är om dinarainbow-cupcakes får stå över natten och suga tillsig vätskan ur frostingen. Blanda alla frostingingredienseri en bunke, häll i några droppar valfri karamellfärg och ställ ini kylskåpet
Men den där strålande och bästa ever idén den visadesiginte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Det här är receptet på minavaniljcupcakes som jag brukar använda rätt så ofta. Cupcakes. Jag älskar att använda vaniljstångi nästan alla mina bakverk men har man inte det funkar det bra med att använda vaniljsocker av god kvalité
Var bara tvungen att testa att göra lite nya cupcakes cake pops. Idag satte jag dom på kakpinnariställetvilket underlättade själva dopningeni den rosa chokladen betydligt, ingakladdigafingrar här inte
Det blev litecupcakestill lördagsmys. Denna gången blev det kladdkake muffins med Italiensk maräng. Vissa färgade jag in med lite rosa nyans och dem andra brände jag av med brännare
För extra smarrigacupcakes kan du även dekorera med chokladglasyr och hackad daim. Cupcakes. Eftersom att jag bakar så mycket har jag svårt att äta "färdig" choklad och godis bara sådär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.