se är min nya leverantör på skaldjur. …havsfarmen. Riktigt bra. Vi=mitt företag F1 Text & Dekor AB fick äran att stripa deras bil samt att göra deras hemsida
Fotografiet är från när jag gjorde min kokbok, Olives of Spain, om spansk mat. Min världmamma Lola brukade bara laga de här för väldigt speciella tillfällen
Både skrivandet men också det faktum att min digitala receptbok inte är uppdaterad. Nu tänkte jag istället visa den fina rabarbersaften som jag gjorde på rabarber från egen trädgård
Hela Sverige bakar bakade sötebröd i veckan som gick, allt från bullar i paradbaket till wienerbröd i utmaningen, själv har jag bakat kanelsnäckor idag för kommande kalas
Värm oljan i en kastrull och stek löken tills den är genomskinlig och börjat få lite färg, tillsätt chipotle och vitlök (även jalapeñon om den är färsk) och stek under omröring ytterligare tre till fem minuter
Bild frånmin farmors årsdag. Mina grottor, hennes mazariner. Grädda mitt i ugnen i 10 minuter. Det var jättekul att medverka i ”Maris Café” och baka direktsänt i radion
Ytterligare ett pittabalanserat recept från Maten frånmin by - ayurveda för din hälsa. Dagens recept har jag dock inte lagat rakt av från boken utan gjort några justeringar på
Rensa blommorna från eventuella insekter, men skölj dem inte. Nu börjar alla mina fläderträd och buskar att slå ut - doften är förförisk och här ska göras både saft och "champagne"
I fredags kväll var jag, David och två kollegor från gymmet på Scandic Park för att kolla på en av mina bästa vänner, Teresa Perrelli,som hade ett gig där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.