Det vill säga nu när jag sitter här i soffan med ett glas vittvinochskriver har de äntligen anlänt ochvi har bakat pepparkakor för tredje gången den här julen
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Som ni kanske vet, ni som följt mig sedan i somras, så har jag redan firat både advent, jul, nyår och påsk, eftersom det går till så itidningsbranschen
(Kan även göras dagen innanoch förvaras i plastpåse. Börja med hälften av kakan i botten sen hälften av chokladpuddingen, ett lager kolasås, hälften av de delade centerna sen hälften av vispgrädden
Kolaoch Hallonpaj toppad med maräng och färska hallon, en riktig hallondröm. Inspirationenfullkomligen blomstrar här som ni kanske märkt, jag fullkomligen älskar att stå i köket och förvunna inimin fena lillakreativa värld
Skär kolanibitaroch förvara svalt. Hacka chokladen och smält den över vattenbad eller imikro. Blanda samtligaingrediensertillkolani en tjockbottnad kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.