fyll ett glas med kallt vatten och häll ner en halv tesked kolasmet. För ska man ändå smälta smör till en kola, då kan man lika bra vänta några minuter till och låta det brynas
Några ärenden på stan, köpa sommarskor till Mini-me, göra klart två tårtor till en ett-åring som ska firas imorgon, och så handla lite påskmat och åka hem till mamma och pappa och fira påsk med dem
Servera med havtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. Häll den varma smeten över chokladen och rör till en slät smet, rör därefter i det bryntasmöret
♦ Rör ihop smör, ost, socker & ägg till en krämig, jämn smet. Det är dagens bakverk, dekorerade med lila sockerblommor som jag gjorde för någon dag sedan
SEG KAFFEKOLAMED FLINGSALT. Nu ska jag tipsa dig om sååååå JEFLA god kola. Det är tyst som i kyrkan här inne hos mig, dock så tänker jag att ni säkert är ute och julhandlar och inte riktig har tid med den här gamla bloggtackan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.