Det vill säga nu när jag sitter här i soffan med ett glas vitt vin och skriver har de äntligen anlänt och vi har bakat pepparkakor för tredje gången den här julen
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Som ni kanske vet, ni som följt mig sedan i somras, så har jag redan firat både advent, jul, nyår och påsk, eftersom det går till så i tidningsbranschen
BoeufBourgignon tillhör en av de franska kökets grundpelare, ett recept som finns i många varianter numera och som får betraktas vara tillhörande kategorin slow food, dvs inget man gör på vardagar
Värmande Boeuf Bourguignon och kraschad potatis känns precis rätt just nu. Gör alltså gärna Boeuf Bourguignon kvällen innan så värmer du bara på den till middag kvällen efter
Hon föreslog en bourgignon på nötfärs, och genast började mina tankar att snurra. På vinst och förlust slängde då jag ut en förtäckt förfrågan på twitter, där jag sökte inspiration, och fick svar av bland andra den bloggvännen Husmodern (som tyvärr inte bloggat på alldeles för länge)
I fredagskväll var vi ut och åt med min fina kollega och hennes kille. Vi var på Stallyktan här i Örebro, en mysig liten restaurang och pub med ganska enkel, men god mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.