Tre sorters bruschetta
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Bruschetta med balsamicomarinerade sardeller2 burkar Zeta sardeller i olja (à 80 g) 2 msk Zeta Extra jungfruolivolja Guerrieri 1 msk Zeta Balsamvinäger Invecchiato 1 citron, finrivet skal 0,5 krm chiliflakes 2 msk persilja, finhackad
  • 1 Bruschetta med kronärtskockscrème och chili1 burk Zeta Crème av kronärtskockor 0,5 krm chiliflakes Zeta Extra jungfruolivolja Guerrieri
  • 1 Bruschetta med tomat på liguriskt vis1-2 tomater, cuore di bue eller bifftomat 1 msk Zeta Balsamvinäger Invecchiato 4 msk Zeta Extra jungfruolivolja Guerrieri 3 msk Zeta Kapris små 3 msk Zeta Leccino-oliver 1 msk färsk persilja, finhackad
  • 1 Till servering (beräkna 3 skivor surdegsbröd till varje pålägg)3 skivor surdegsbröd Zeta extra jungfruolivolja classico (till stekning) 1 klyfta vitlök flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.