I senaste Smakboxen följde det med salta brödpinnar. Till plocket med syrrans familj gjorde jag dem ännu smarrigare genom att bre vitlöksost på toppen och linda parmaskinka runt
Tina smördegen i rumstemperatur, ca 30 minuter. Mixa tomater, pressad vitlök, basilika och ost. Kavla ut smördegen tunt till en platta som är ca 25x15 cm
Bruschetta med tomatsalsa och Pecorinoost. Bruschetta med skogssvamp och Brieost. För 26PLN så beställer jag in tresortersBruschetta och ett glas Perrier
Ska de inte ätas ganska snart är det bättre att frysa dem. Enklaste julgodiset måste ändå vara marknadsnougat som det egentligen heter eller fejkfudge som jag döpte dem till
Har tre goda recept jag tänkte tipsa er om, testa gärna något av dom. Vad man än tänker ha på sitt julbord, klassiskt julbord, kalkonjulbord eller något helt annat så tycker jag ändå den gravade laxen är given på julbordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.