Tre sorters italiensk piadina
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Piadina med ricotta och prosciutto cotto2 Zeta Piadina Romagnola IGP alla Riminese 6 skivor Zeta Prosciutto Cotto ca 6 msk Zeta Ricotta Zeta extra jungfruolivolja classico (till stekning)
  • Piadina med mortadella och mozzarella2 Zeta Piadina Romagnola IGP alla Riminese 6 skivor Zeta Mortadella 2 Zeta Mozzarella (à 125 g) Zeta extra jungfruolivolja classico (till stekning)
  • Piadina med mozzarella, tomat och basilika2 Zeta Piadina Romagnola IGP alla Riminese 2 Zeta Mozzarella (à 125 g) 1 bifftomat 0,5 kruka färsk basilika Zeta Extra jungfruolivolja Fruttato Zeta extra jungfruolivolja classico (till stekning) flingsalt svartpeppar, nymalen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.