Krustader1 dl vetemjöl 45 g smör, kylskåpskallt och skuret i tärningar 1-1,5 msk vatten, iskallt. Krustader1 dl vetemjöl 45 g smör, kylskåpskallt och skuret i tärningar 1-1,5 msk vatten, iskallt
Stek brödet till fin färg i olivolja och montera ihop crostinin enligt bilden. Sautera schalottenlöken och zucchini på medelvärme i olivolja tills den har blivit mjuk och åt det glasiga hållet
Fördela färskosten på crostini, lägg på spenat, bresaola och tomat. Rör ihop färskost och pesto. 20 crostini. Receptet gäller för 20 st 20 crostini 3 msk pinjenötter 100 g bresaola 150 g Arla® färskost naturell 1½ msk pesto ½ krukor babyspenat soltorkade körsbärstomater
Socker och mjöl som smälts ihop och en blandas medkapris, torkad frukt och vinäger. Häll i ett halvt glas vatten med lite vinäger i och låt sjuda en liten stund
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Toppa med lite ruccola. Blanda ihop röran och bred på bröden. Crostinimed tapenade- och fetaoströraett gäng baguetteskivor0,5 fetaostvalfri mängd tapenade1 klick creme fraicheruccolaSkär brödet i skivor och rosta hastigt i stekpanna på bägge sidor
Ger 25 stycken 100 g getost av chèvretyp 100 g färskost 1/2 dl frysta, tinade blåbär 25 crostini 1 dl hackade torkade blåbär Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad på Mackan, 3 olika smaker 15 % rabatt Oatly 150 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Färskost 5
Om du saknar något att servera tillsammans med glöggen så testa denna crostinimed rödbetspesto och getostkräm, en klassisk kombination men väldigt god fortfarande
Blanda surdegen med resten avingredienserna. flingsalt och svartpeppar. kapris. degen behöver inte knådas utan barablandas ordentligt • Låt vila cirka 45 minuter • Ta upp degenpå ett mjölat bakbord och dela den i 4 bitar • Forma varjedegbit till en boll genom att vända degens kanter in motmitten • Lägg degen att jäsa på en bricka eller en skärbrädaoch täck med plastfolie • Häll en droppe olivolja på var ochen av degbollarna så går det lätt att dra av plasten senare •Låt jäsa 1 timme i rumstemperatur eller 8–24 timmar i kylskåp• Sätt ugnen på högsta värme, förbered fyllningen och bakaut en pizza i taget. Riv mozzarellan i bitar och fördela över pizzan •Klicka på pesto ochkapris • Baka av pizzan tills den fått finfärg, 5–10 minuter • Ta ut och lägg på rucola, hyvla över rikligtmed parmesan, ringla över olja och avsluta med salt ochpeppar
Crostini. Tomat- och pestoröra. Crostini. Blanda ihop tomater och pesto till en röra. Lägg upp lite tomat- och pestoröra på varje brödskiva och servera genast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.