Fläskfilégratäng 2 pkt bacon. 1800 g fläskfilé. 12 msk smör. 11 st gul lök. 11 st röd paprika. 1250 g champinjoner. 12 dl crème fraîche Hemmets Journal
Tre sorters bruschetta Bruschetta med balsamicomarinerade sardeller2 burkar Zeta sardeller i olja (à 80 g) 2 msk Zeta Extra jungfruolivolja Guerrieri 1 msk Zeta Balsamvinäger Invecchiato 1 citron, finrivet skal 0,5 krm chiliflakes 2 msk persilja, finhackad www.koket.se
Julsallad på marinerad rödkål, picklad rödlök och grenadineäpple Koka upp lagen till rödlöken. En klassisk 1-2-3-lag. Rör runt så att sockret blandas ut och dra kastrullen från värmen vid uppkok www.koket.se
Bars med jordnötssmör Smula sönder flingorna något. Smält jordnötssmör med kokosolja och blanda ner flingorna. Klä en form med plastfolie och tryck ut massan i formen www.koket.se
Toscansk pasta med soltorkade tomater och lax 4 port Kungsörnen Fullkornspasta Penne 4 laxfiléer olivolja (till stekning) 3 klyfta vitlök, finhackad 2 dl crème fraîche 2 dl grädde 10 soltorkade tomater, hackade 10-15 svarta oliver, delade 2 dl bladspenat www.koket.se
Mexican Fried Rice Several days a week I find myself with leftovers in the fridge, especially rice. I can imagine I’m not the only one to have rice leftovers, so if you too are looking for something to do with it, you’ve found the right recipe Sofia von Porat
Jamie Olivers spaghetti med räkor och rucola finhacka 6 st 1 st citron(er) , skal och saft 2 knippa(en) rucola , grovt skuren 0 odefinierad havssalt 0 odefinierad svartpeppar , nymalen Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com