Asiye

Asiye

Salted Caramel Ice Cream

Salted Caramel Ice Cream

Med varmare väder kommer glassuget, inte sant. Jag gillar denna enkla version av hemmagjord glass som görs på vispgrädde och sötad kondenserad mjölk
Cremé caramel

Cremé caramel

Cremé caramel är en klassisk dessert som passar till de flesta festliga tillfällen, både som en god avslutning på en trevig middag eller som dessert på julbordet
Långjästa morotsfrallor med solroskärnor

Långjästa morotsfrallor med solroskärnor

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 8 frallor 5 gram jäst 300 gram vatten , kallt
Rabarber- och jordgubbsdessert

Rabarber- och jordgubbsdessert

Sockerkaksbotten. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl och bak-pulver och vänd ner i äggsmeten. Tillsätt citronskal och saft
Belgiska våfflor

Belgiska våfflor

Belgiska våfflor är mer ett bakverk än en traditionell våffla. Lite som en munk, men ändå inte. Ljummen, tjock och fluffig, pudrad med florsocker och serverad med färska bär och lite grädde