Torsk med dillsås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g torskrygg eller torskfilé
  • (kokt, kall, riven potatis)
  • en klick smör
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • 1 tärning fiskbuljong eller 2 msk koncentrerad fiskfond
  • 2 dl crème fraiche, kokbar
  • 0,5-1 msk pressad citronsaft
  • 1 dl finhackad färsk dill
  • 800 g torskrygg eller torskfilé (kokt, kall, riven potatis) en klick smör
  • Till såsen: 2,5 dl matlagningsgrädde 1 tärning fiskbuljong eller 2 msk koncentrerad fiskfond 2 dl crème fraiche, kokbar 0,5-1 msk pressad citronsaft 1 dl finhackad färsk dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.