4 600 g torsk 900 g fast potatis 2 ägg 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 1/2 dl vatten 1 fiskbuljongtärning 1/2 kruka dill salt och vitpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Servera torskenmed kokt potatis, skirat smör, citronklyfta samt riven pepparrot och ev. lägg torskenmed lite skirat smör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar
Huvudrollen har istället gått till torskenoch tillsammans medcitronsmaken blev det riktigt lyckat. Strimla baconet och strö det över fisken tillsammans med det rivna citronskalet
4 900 g potatis Sås 1 ask färsk dill (à 20 g) 1 dl lätt crème fraiche 1/2 dl majonnäs salt peppar Grönsaker 250 g små ärter Torsk ca 600 g torskfilé 1 msk olja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Torskfiléer. Oerhört gott till kokt potatis eller ris, men också bara med grönsaker till. Ta fram en kastrull och häll i matlagningsgrädde, creme fraiche, smör och äggula
Torskrygg4 bit torskrygg, utan skinn (à 150 g) salt strösocker smör. 1Citronglaseradkålrabbi800kålrabbi 50 g smör 1 citron, skal och saft salt olivolja. 1Örtkräm med stenbitsrom2 dl crème fraîche 0,5 ask krasse 0,5 dl dill, hackad 100 g stenbitsrom salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.