Skär torskeni ganska stora bitar. Har preciskommit hem efter ett härligt vattengympapass och njutit av en god middagssoppa med nybakat surdegsbröd till, det ni
Det va ju inte alls svårt. Jag bara tog sådana ingredienser som jag själv tycker om. Jag har hört mig för angående hur man skall tänka när det gäller mängder på t ex potatis, kött och grönsaker
Så idag blev det torsktillmiddag, panerad torsk. Jag försöker bli bättre på att göra rätter med fisk för det är ju som jag skrivit förut - bara för gott
IngredienserPortioner. 4 900 g potatis Sås 1 ask färsk dill (à 20 g) 1 dl lätt crème fraiche 1/2 dl majonnäs salt peppar Grönsaker 250 g små ärter Torsk ca 600 g torskfilé 1 msk olja Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Rimmatorskeni fem minuterisaltlösningen. Häll såsen över den bakade torsken. Finafisken som åts med god aptit, att komma ihåg och göra en annan gång när fiskinspirationen tryter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.