Ingredienser Portioner: 4 900 g potatis Sås 1 ask färsk dill (à 20 g) 1 dl lätt crème fraiche 1/2 dl majonnäs salt peppar Grönsaker 250 g små ärter Torsk ca 600 g torskfilé 1 msk olja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Lägg torsken i en ugnssäker form och krydda med salt och citronpeppar. I eftermiddags körde jag och hämtade barnen lite tidigare från fritids, och sen fick de följa med mig till jobbet de sista två timmarna
När fisken är färdigstekt lägger du upp den på ett fat. Vi har här använt torskfilé från fiskbil vilket naturligtvis är strået vassare än fryst, men går naturligtvis också
Servera till stekttorskoch kokt potatis. Egentligen ska det vara kokt torsk till äggsåsen men vi föredrar att steka den så man får en god stekyta på fisken och sen ordentligt med vitpeppar så det smakar något
4 900 g fast potatis Romsås 1 rödlök 2 dl smetana 75 g röd caviar salt och peppar Grönsaker 1 morot 1/2 gurka 1 citron 600 g torskfilé 2 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
4 600 g torsk 900 g fast potatis 2 ägg 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 1/2 dl vatten 1 fiskbuljongtärning 1/2 kruka dill salt och vitpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.