Jag börjar faktisktbliliiite småstolt över minaskillsi att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bliriktigtsmarriga
rökt tofu, örttofu, silkestofu, hård tofu, marineradtofu, friteradtofu, fryst tofu. Särskilt när det numera finns så många roligavarianter att få tag på, låt oss nämna ett par bara för sakens skull
Innehållervanligtvis nötfärs men som i denna version ersätts med riven rökt tofu. Det är en riktigtproteinbomb som får tyst på alla hysteriska föräldrar, släktingar och vänners eviga tjat, ”Men om du inte äter kött, vart får du då proteinet från
Tyvärr är tofuintebilligaste vego-maten. SÅ god middag efter träningenidag. Bulgurblandningen blev krämig och jättegod, funkar säkert tillkyckling eller annat med, och tofun blev precis lagom kryddig
Tofu är en märkligliten skursvamp. Perfekt istället för kött i en ”vanlig” middag med ris och sås. Tidigare har jag interiktigt förstått mig på tofu och mest tyckt att den är smaklös och konstig
Tofu köper man nog oftast färdig men man kan ju också göra den själv, antingen från grunden med sojabönor eller som idag en hemgjord tofu gjord på färdig sojamjölk
Just nu är favoriternapicklad rödkål, brysselkål med honung och ingefära och den här salladen med brysselkål, tofu och shiitakesvampsignerad allas vår favorit Yotam Ottolenghi
Jag blev så himla sugen på tofuigår, och då är det så himla bra att jag har en biologisk affär bara runt hörnan från lägenheten där jag kan hitta sådant där konstigt som gemene italienareinte efterfrågar imatvarubutikerna
Cut the tofuin cubes. Place the cashews in a bowl and pour ½ cup of hot water over them. When hot, place the tofuin the pan and season with the Kala Namak, curry powder, paprika powder & ginger powder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.