Red eventuellt med lite maizena. Serveras med ris soja. 100 g cashewnötter. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
Värm ugnen till 200 grader. Hetta upp oljan i en stor ugnsfast gryta, stek löken mjuk i 5 minuter. Tillsätt kyckling och currypasta, koka i 3 minuter under omrörning
Smaka av såsen med mer kryddor vid behov. Severa med ris och sallad. Skär kycklingen i bitar, låt ligga svalt i marinaden i minst en timme, gärna längre
Snitta kycklingen så att marinaden tränger in och blanda allt och låt det marinera i minst 2 timmar. Hettar upp 3-4 dl olja i en wokpanna och fritera kycklingklubborna ca 5 min beroende på storlek tills de är gyllenbruna (vänd ofta)
Mixa äggulorna med cashewsmöret. Blanda äggulor och cashewsmör med honung och vatten. Blanda de torra ingredienserna och äggvitorna med cashewsmörblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.