2 kycklingfiléer. Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Åh, vilken god och fräsch mat det blev till middag ikväll. Massor av färska grönsaker i en härlig wok. Middagen intogs dessutom i soffan framför en av de nya Johan Falk-filmerna
Skär en ficka i kycklingfiléerna och fyll med oströran. Baconlindade kycklingfiléer med god fyllning 4 pers4 kycklingfiléer1/2 pkt philadelphiaost med basilikahackad basilika (fryst funkar också)1 dl riven parmesanost1 vitlöksklyfta1 pkt bacon. Baconlindade kycklingfiléer med god fyllning 4 pers. 4 kycklingfiléer
4 kycklingfiléer. Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll dem med ädelost och brie. Linda bacon runt alltihopa, se gärna till att skarvarna hamnar neråt
4 kycklingfiléer. 4 kycklingfiléer. Ibland kan jag bli så sugen på massor med vitlök. Blir ni också det. Det är ju sååå gott att steka kyckling i smör och en massa vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.