Jag serverade med hela rödbetor, skivadinlagd gurka och kokt blomkål. Som redning använder jag som vanligtredningsmix men om man inte har emot stärklse så red medlitemaizenai vatten
Litemysigt är det ju förstås med hösten också, man får palta på siglite mer goa mysiga kläder, tjockjackan kommer fram (fast man behöver inte knäppa den ännu) och goa varma Uggs på fötterna
Jag tänkte att jag skulle fortsätta lite på grilltemat som jag började på igår… Till en grilladköttbit tycker jag att det är riktigt gott med någon form av sås eller röra och jag tänkte att jag skulle lägga upp mitt senaste lillaexperimentinom den kategorin
Jag håller svenskkurs för en grupp persisktalande afghaner och hjälper framför allt två unga kvinnor, med två barn var, där männen är kvar iAfghanistan
Couscous medgrönsaker är god ochnyttig snabbmat. Vi brukar antingen äta denna rätt som tillbehörtillteryakilaxmed rosa sås (se här) eller så blandar viilite kokta kikärtoroch stekt strimladhalloumioch äter couscousen som en vegetarisk huvudrätt med sweet chilisåsoch en klick rosa sås
Servera med tex spaghetti. Ingenjätteupphetsanderubrik kanske. Blanda ihop grädde ochphiladelpiaosteni en skål, krydda med hackad basilikaochlite salt och peppar
Ingredienser 4 st kycklingfiléer salt och peppar 4 skivor rökt skinka 4 msk dijonsenap 4 skivor tomat 4 skivor tjocka emmentaler eller annan smakrik ost smör att pensla medgrillkrydda eller annan kryddblandningtillkycklingen Lägg iinköpslistaMåttomvandlingstabell
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.