Tempererad choklad stelnar snabbare i rumstemperatur, får ett fint ”bräck” när den bryts, smälter i munnen men inte i handen och får en blank och fin yta
Hej. Va kul de ska bli med mello-finalen ikväll. Tycker de är ganska många bra låtar med i finalen i år jämfört med tidigare år så ikväll ska de bli kul att titta
Nu är jag tillbaka igen. Var ett tag sen som jag uppdaterade bloggen. Men nu är jag tillbaka. ). Här kommer ett recept som jag hittade på Jennys matblogg som jag bakade till morsdag
1. sett ugnen på 200 grader. 2. blanda smör äggula och socker bland sadan ner vetemjölet och havregrynen. 3. smöra formen som du her sedan ner pajdegen
Det är sällan jag bakar kakor men när Månadens Sötsak blev just småkakor kunde jag inte hålla mig. Jag testade att baka några spröda goda chokladiga kakor och jag blev himla nöjd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.