Det kommer att bli en hel del choklad över, men det är svårare atttemperera små mängder. Temperering går ut på att värma choklad till en viss temperatur, låta den svalna till en annan och sedan värma upp den igen till en tredje
Blev genast inspirerad på att smälta någon god choklad och tillsätta torkad frukt och mandlar. Har alltid smält chokladen i mikron tidigare, men nu blir det andra bullar
Börjar det bli dags att baka saffransbullar. Min favoritfyllning är vit choklad och mandelmassa. Jag ska försöka sätta igång med det baket snart och frysa in en massa lussekatter
Dessutom skulle det var roligt att kunna erbjuda cafegästerna nästa helg handgjorda chokladpraliner. Började dagen med att baka bröd efter ett nytt recept, där brödet gräddas i en gryta i ugnen
Dessa är goda att servera med en klick grädde och hemmagjord chokladsås. Kokosmuffins med mörk choklad, 12-16 st beroende på form4 dl vetemjöl special4 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker0. 5 dl kokos100g mörk choklad (Guido Castagnas 76% tar jag)1 ägg1 dl olja (raps tar jag)3 dl mjölkSätt muffinsformar i en muffinspanna. 100g mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.