Utan frosting kan du frysa muffinsen och ta fram vid behov. De här kan du (utan frosting) ha med dig och äta som mellanmål, varje muffins innehåller 81 kcal, 8 g protein, 8 g kolhydrater och 1 g fett
Nutritional Yeast (ger en lite "ostig" smak om man strör över maten, mycket bra källa av vitaminer). De blir nästan bättre om de får stå över natten så gör dem gärna dagen innan du ska äta dem
) Muffinsen är saftiga med en kraftig smak av choklad och en antydan till jordnöt men skippa inte att klicka på jordnötssmör på toppen, det gör stor skillnad för smakupplevelsen
Dagens recept är annan version av mina kalorisnåla chokladproteinpannkakor. Hoppa för guds skull inte över detta då det gör pannkakorna saftiga, och jag lovar att du inte kommer känna smaken av blomkål
de är sjukt snabba att göra, blir väldigt saftiga, kräver få moment, du kan göra en kaka till dig själv utan att behöva göra en hel sats som inte äts upp, de kan varieras i oändlighet, är sååå goda och det bästa av allt
Frys in de som du inte äter då de inte håller sig färska lika länge som "vanliga" muffins. Jag gick idag, och ska under hela helgen gå en utbildning till att bli Isodieten coach på Paulüns Näringscenter
Min kollega Lina (väldigt duktig kiropraktor förövrigt) brukar baka den varje år och jag brukar alltid få en bit, en tradition som kommit efter att jag dietade inför en tävling första året hon tog dessa till jobbet
Satt precis och kollade i kalendern. det är snart bara 6 veckor kvar till midsommar. Varför måste vintern kännas så lång, mörk och kall medan våren bara flyger förbi
några bitar sockerfri choklad, nötter, kanel el det du är sugen påEDIT. Ät på en gång och toppa gärna med lite nötsmör el en klick grädde om du är på det humöret
Jag blir så glad när ni testar mina recept och gillar dem, här har @kittygrip på Instagram testat mina saffrans-proteintryfflar men rullat dem i kokos istället för vit choklad
Jag bakar ofta en stor sats och fryser in så att det bara är att ta fram om jag inte hinner fixa något annat mellanmål eller om jag ska resa och inte vet vad det kommer finnas för mat (jag menar, flygplansmaten är ju bara för bedrövlig)
Med hjälp av en slickepott vänder du ner äggvitan i chokladsmeten. Det går även bra att använda en större form, men då måste du anpassa gräddningstiden något
Framförallt tycker jag att chokladsmaken är mycket passade om man använder bönor i sina bakverk. Denna chokladkaka får dessutom sin sötma från färska dadlar, och innehåller inget sötningsmedel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.