Häll ut vattnenfrån äppelskivorna, blanda dem med smör, florsocker och värm dem i mikron i någon halv minut så att de blir varma och lite mjuka, läta att böja
Kom hem med ett gäng trevliga matvaror efter Apulienresan i september – bland annat szamorza utformad som en gris, Olio Intinis Bio-oljaoch några burkar av de bästa krossade tomaterna från Agrinitti
Tusentack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. (jag har tagit recept rakt av från Nilla's Kitchen, men bytte ut nyponskalmjöl mot durramjöl
Tack för en underbar vanlig dag. En av gästerna är glutenintolerantoch därför bakade jag dessa glutenfria syltgrottor som jag hämtat från Jessica Frej och Maria Bloms bakbok Nytt Fikabröd
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Ta av grytan frånvärmenoch rör i osten. Gratängen går utmärkt att förbereda och sedan förvara i kylen eller frysen (om du fryser den blir det bäst att vänta med att gratinera den tills den ska serveras)
Enligt Ola Lauritzsons bok "Olas bästa GI-drinkar" (jo, det finns en bok medGI-drinkar. Så har snart ännu en måndag kommit och gått, vart helgen tog vägen har vi ingen aning om - den försvann snabbt
Idag är sista dagen på julledigheten för mig, min man började jobba redan idag så jag har varit hemma och fixat lite i lägenhetenoch passat på att baka enäppelkakaoch ett fröknäcke nu på eftermiddagen
Originalreceptet kommer frånen amerikansk matblogg som heter 'Cruelty Free Family' (en kanonbra blogg att besöka om du vill ha tips på goda veganska maträtter
Hemligheten stavas Baksött från Hälsotreats (jag har köpt och betalat detta själv, har inte ens haft kontakt med företaget – totalt osponsrat inlägg med andra ord)
Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.