2 –3
äpple delade i hälften och sen delade i mycket tunna skivor. Behöver ej skalas.Byt ut ällpen mot plommon, päron, aprikos eller persika om du föredrar det.
Tillsätt buljongenoch låt det koka sakta en stund. Garnera eventuellt innan serveringen med lite finhackad paprika, några dillkvistar eller något annat som du tycker passar
Min förhoppning är hursomhelst att jag har kunnat inspirera er, kanske har kunnat locka er att våga testa något nytt och oprövat, och framförallt att jag har kunnat få er att upptäcka att det går att leva ett gott liv med massor av god mat - ÄVEN om man är glutenintolerant
Tillsätt rom och häll upp i glas. Garnera med äpple och kanelstång. 1ingefära, färskriven. 1, skivat äppleÄppel- och romdrink Blanda äppeljuice, limejuice, socker och ingefära
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.