Och vill du inte göra cheesecake med denna veganska färskost så kan du smaksätta den med typ vitlök, salt, peppar och lite örter så har du världens godaste veganska smörgåspålägg
Denna kladdis är gjord med bas påsvartbönor, den blir absolut bäst att göra på stor sats. Mixa dadlarna först tills de är mosade och glansiga tillsätt bönornaoch mixa tills du får en deg
Så – jag tänker att jag kanske kan köpa mig lite förlåtelse och skicka ut supermycket tack – genom det här supergoda receptet på väldigt kladdig och god – nästan kolig – kladdkaka
De här brownieserna är så otroligt goda – och de är helt glutenfria, proteinrika (+ fulla med mineraler), och måhända kanske lite avtändande med sin ingredienslista vid en första anblick
Froyo'n är gjordpå. Precis som olika mjölsorter så får proteinpulver olika konsistens och när man bakar med dem är det stor skillnad på slutresultatet och vilka övriga ingredienser man ska ha i för att konsistensen ska bli så bra som möjligt
Glutenfritt givetvis, med det här hamburgerbrödet med viss modifikation – spraya med lite rapsolja på ytan, hade inga sesamfrön hemma och hade durramjöl istället för havremjöl
getost och ruccola på eller avokado, groddar och tomat. Receptet är baserat på Teffmjöl, ett etiopiskt naturligt glutenfritt sädesslag (en sorts gräs) som har varit ett av mina främst använda mjöler i skafferiet den senaste tiden
Soppan är lättgjord, det mest tidsödande är att tärna rotfrukterna. Vi äter soppor i ur och skur här hemma, i synnerhet på vintern när man behöver lite extra värme inombords
Tänk då på att smörpapperet runt kanten på formen också ska vara högre. Ta ut den frysta bottnen och häll chokladfyllningen över kakan, ställ in allt i frysen igen i några timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.