Rör sirap, det mjölkfria margarinet, salt och kanel till en pösig massa. 250 ljus naturligt glutenfri mjölmix (t ex Schärs Mix C eller t ex Lailas gula – jag hade en blandning av dessa). 200 g mjölkfritt margarin. 250 ljus naturligt glutenfri mjölmix (t ex Schärs Mix C eller t ex Lailas gula – jag hade en blandning av dessa). 200 g mjölkfritt margarin
Om den känns för fast, ha i lite vatten ellerhavremjölk,. Jag faktiskt också platsar det in till gofikat eller desserten om du frågar mig och Kalle (min man)
Går det ens att baka något semmelliknande utan ägg. havremjölk (eller annan växtbaserad mjölk). Inte så att jag har ätit mer än en eller ett par om året
Vispa i drygt hälften av mjölken till en slät smet. Vispa i resten av mjölken samt margarinet. ½ tsk vaniljpulver eller 1 tsk vaniljsocker. 6 dl havremjölk (eller annan växtbaserad mjölk). 2-3 msk mjölkfritt margarin
Tänk att ett recept nästan "utan allt" kan bli så gott. 75 g mjölkfritt margarin. 60 g mjölkfritt margarin. 75 g mjölkfritt margarin. 60 g mjölkfritt margarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.