Mellan varven är det ren pina att vara i köket men nu har lusten och intresset kommit tillbaka. Jag hade dessa Philadelphia Marabou i kylen och vispade ihop en smarrig tårtfyllning eller topping till cupcakes
Minsann bjöds det på champagne redan innan lunchen var serverad och sedan njöt vi av god mat och dryck hela midsommarafton och inte mycket sämre var det på midsommardagen
Ha i Geishan och låt den sakta smälta i den varma grädden. Vispa sedan upp blandningen som vanlig grädde och fyll sedan din tårta eller spritsa på dina cupcakes
Häll mjölken i en kastrull, dela vaniljstången på mitten och skrapa ur alla frön. Frön och stång ska sedan ner i kastrullen med mjölk tillsammans med äggulor, socker och potatismjöl
Till tårtorna jag gjorde i dag var önskemålet Algrensbilar i ett av lagren. Man smälter ner godiset i het grädde och låter det bli riktigt kallt för att sedan vispa upp det till en fluffig konsistent
och florsockret i den andra. de sväller upp och alla microugnar är olika så. Detta är kladdigt och detta kan en stund det blir lite som tuggummi lättast är nog att använda handen och knåda med du kanske inte behöver allt florsocker
Smält smöret och ta bort från värmen. Vispa ihop ägg, äggula och kokossocker. Smörj 3 små formar med smör och fyll med chokladfondanten. Förvara de då i kylskåpet och ta fram 20 minuter innan de ska gräddas. 100 gram mörk choklad , jag använde hälften 70% och hälften 86%
Det är så härligt att sommaren är här och att värmen äntligen börjar komma. Denna veckan fick jag verkligen lite sommarkänsla när man kunde gå ut och köpa lunch utan jacka
Tårtor/Cakes. Oavsett vilken typ av tårta jag gör så använder jag alltid, alltid "tre lika"-receptet för att det är ett recept som framförallt ger höga, luftiga och goda bottnar som man kan variera i oändlighet i smak
Tårtor. Den blev uppskattad och alla tyckte den var supergod. Chokladbottnar, med hallonmousse, hallonkompott, vit chokladmousse och krispig nötkrämsfyllning