1 botten175 grader5 ägg2 ½ dl socker2 '½ dl vetemjöl + potatismjöl2 tsk bakpulverVispa ihop ägg och socker i 5 minuter och vispa sedan i resterande ingredienser. 5 ägg
Blogginlägget heter världens bästa tårtbotten, och mina förhoppningar var därmed skyhöga. Knäck ägg i det första glaset, ställ nästa glas intill och mät upp lika mycket socker
Man blir irriterad och nästan börjar lägga ner. Här kommer ett recept på en perfekt tårtbotten. Vispa äggen och sockret ljust och pösigt, låt det ta en stund
Lägg de hackade äggen i botten på formen. Så nu ska jag iallafall på veckorna hålla mig till detta, så får vi se om jag får samma resultat som sist Ägg och räkgratäng1 liten form för 2 personer5 hårdkokta ägg500 gr räkor (Skala själv, mycket godare)Bechamelsås, vit sås (Vill du vara riktigt strikt tar du inte vetemjöl i såsen utan en skvätt grädde istället)Krydda såsen med cayennepeppar och salt och hackad dill. 5 hårdkokta ägg
Tänk på att det ska vara stora ägg som används annars blir tårtbotten inte så hög. * Om ägg och socker vispas länge kan man minska bakpulvret med en tredjedel eller till och med hälften
Idag var formarna det som behövdes för att skapar frukosttipset, utan de hade det inte fungerat. Toppade med lite persilja och knäckte i ett ägg, salta o peppra
Lägg den rivna osten på bakplåtsppperklädd form på hög och gör en grop i mitten. Knäck ägget i gropen, strö ev över lite persillade, pesto eller chimichurri
Jättebra att ni skriver och mailar, det förenklar såklart arbetet då det är kanske är problem som vi inte ser från våra datorer/telefoner/paddor utan det kan bero på olika webbläsare
Tillsätt ett ägg i taget och vispa ihop. Tårtbotten. 3 ägg. 3 ägg 3 dl socker. En god och saftig chokladbotten som jag använde till " devil's chocolate cake" en tårta för alla choklad älskare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.