Paj var temat förra veckan när min syster var här på besök. Paj är enligt mig en av de bästa maträtterna när man får besök, både enkelt och otroligt gott
Ansa fänkålen och skiva den tunt. Ansa och strimla purjolöken. Kärna ur och strimla paprikan. Fräs det i ytterst lite matfett tills grönsakerna mjuknar
Paj är praktiskt och användbart, och kan varieras i det oändliga. Den här gången fick det bli en smakrik lammfärspaj, eftersom jag hittade fin, Gotländsk lammfärs i kyldisken
Rensa svampen och skär den i bitar. Skala och tärna potatisen och löken. Blanda alltihop i en stor stekpanna och stek tills potatisen är genomstekt (15-20 minuter)
Det här är ett favoritrecept som vi gärna lagar vår, sommar, höst, vinter. Varje gång känns det som om man glömt något – det är så enkelt och blir ändå så fantastiskt fylligt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.