Jag hittade receptet på den här rätten hos henne och jag visste med en gång att jag skulle göra den. Sen satte jag in gjutjärnspannan i ugnen tills äggen stannat men fortfarande var krämiga
När vattnet sjuder (får absolut inte stormkoka) sänk ned muggen med ägget i vattnetoch låt det pocheras, fortfarande i sjudande vatten, i tre minuter (ställ en timer)
Om du ä ovan vid attpochera är det bäst att ta ett i taget. Jag gillar verkligen att använda gulan från ett ägg som sås och särskilt till svamp – det är en ren njutning att äta
Ingredienser Hollandaisesås 300 g smör 3 äggulor 1 citron 1 tsk vitvinsvinäger grädde salt och peppar Lutfisk 300 g urvattnad lutfisk Pocherat ägg 6 ägg 4 msk ättika salt Potatis och ärtor 120 g potatis 200 g frysta ärtor 1 salladslök smör till stekning dill till garnering
Montera ihop varje förrätt på små tallrikar, börja med att lägga ut sparrisen, lägg sedan parmachipset som en bro över sparrisstjälkarna, och lägg det pocherade ägget på parman
Och nej, jag tar inte åt mig äran att ha uppfunnit grejen med att göra fries av avokado - men att göra dem glutenfria, crunch-iga, fulla av smak och täckta med sesamfrön - den äran får ni faktiskt ge mig
Koka upp vattenoch tillsätt ättika och en nypa salt. I kylskåpet fanns bacon, mozzarella, ägg och diverse grönt som Martin svängde ihop till den här matiga salladen till lunch
För attpochera ägg. Tomatsoppa är enkel att göra och när den görs rätt kan vara det det godaste som finns… Man behöver uppnå en balans av smaker mellan sött, syrligt och fyllighet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.