Tomatsoppa med palsternacka och pocherat ägg
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 30 min
  • 2 burkar (ca 700-800 g) krossade tomater av bra kvalitet
  • 6 dl vatten
  • 1 gul stor gul lök, finhackad
  • 4 klyftor vitlök, grovhackade
  • 2 medelstora-stora palsternackor, skalade och skivade i
  • 2-3 mm tjocka skivor
  • 2 tärningar grönsaksbuljong
  • 6 soltorkade tomater (ca 50 g)
  • 2 msk olivolja extra virgin
  • 2 tsk torkad timjan
  • 2 tsk torkad oregano
  • 1 krm chilliflakes eller efter smak
  • 1 ägg per portion (kan uteslutas)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.