Blanda alltsammans med gräslöken. Skala och finhacka äggen. Skala och grovhacka räkorna. Lägg upp fiskbitarna på ett fat eller direkt på tallrikar och fördela räk- och dill blandningen ochägghacket ovanpå
Jag gjorde dock misstaget att klä formen med bakplåtspapper, så ni kan ju tänka er hur besvärligt det var att röra runt i smeten samtidigt som jag försökte förhindra att papperet gled runt eller gick sönder
Skär torsken i mindre bitar ochlägg i en skål. Ta en sked och klicka ut plätt stora fishcakes. Mixa med stavmixer eller matberedare till en smet, behöver inte fin mixas utan bara "köras sönder" så det går att forma biffar
Ta upp äggen försiktigt med hålslev ochlägg i iskallt vatten eller på hushållspapper. Så snart första ägget gått i så är det bara att fortsätta med resterande tre
Ingredienser Hollandaisesås 300 g smör 3 äggulor 1 citron 1 tsk vitvinsvinäger grädde salt och peppar Lutfisk 300 g urvattnad lutfisk Pocheratägg 6 ägg 4 msk ättika salt Potatis och ärtor 120 g potatis 200 g frysta ärtor 1 salladslök smör till stekning dill till garnering
Jag börjar medÄggfria cuppissar, måste bara säga att jag var rädd att de skulle inte smaka bra men, men vilken överraskning fick jag, ärligt talat de här cuppissar var jätte godare en de vanliga
Om man inte tål mjölk kan man i stället för pepparrotsosten ta Sour Supreme - av soja - och smaksätta med färsk, riven pepparrotoch lite salt, samt använda någon alternativ grädde
Montera ihop varje förrätt på små tallrikar, börja med att lägga ut sparrisen, lägg sedan parmachipset som en bro över sparrisstjälkarna, ochlägg det pocheradeägget på parman
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.