Svartkålsfalafel med chilistekt aubergine och vitlöksyoghurt
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 1 3/4 dl arborioris
  • 150 gr grekisk yoghurt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 krm salt
  • 1 tomat ½ rödlök
  • ½ knippe dill
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 100 gr svartkål
  • ½ rödlök
  • 1 förp kikärtor
  • 1 pressade vitlöksklyftor
  • 3 msk vetemjöl
  • 2 tsk spiskummin
  • 1 tsk malen koriander
  • 3/4 tsk salt
  • Ströbröd
  • Olivolja
  • ½ aubergine
  • ½ tsk chili flakes
  • 1 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.