Tillsätt grädden och smaka avmed salt, peppar, basilika och lite chili. Cannelloni är en klassisk Italiensk pastarätt som kan varieras i all oändlighet
Blanda köttfärsenmed salt och peppar och eventuellt andra kryddor. Frys in dem med smörpapper emellan så kan du ta fram så många du vill ha för stunden
Smaka avmed salt och peppar. Lägg en sträng av blandningen längs kortsidan av pastaplattorna. Häll tomatsåsen över pastarullarna och toppa med lite riven ost
Vispa ihop äggen med salt under tiden som pastan kokar. Häll ner äggsmeten i kastrullen, tillsätt hälften av de båda ostsorterna och strö över svartpeppar
Cannelloni är en traditionell italiensk pastarätt, men rätten förekommer också i spannien, där de kallas för canelonas och är en klassisk julrätt i Spanien, där den fylls medköttfärs eller kalkon
Börja med att bryna köttfärs och hackad lök i mjölkfritt margarin. När köttfärsen är brynt tillsätter du halverade tomater, passerade tomater, hackad paprika och kryddor
Rör ner crème fraiche och smaka avmed salt och peppar. Om du varit i svampskogen och haft tur att hitta svamp tar du naturligtvis av den - nu är ju trattisarna på gång
Skär resten av mozzarella i skivor och lägg överst i formen. Cannellonimedköttfärs – gör så här. Fyll cannellonirullarnamed oströran, enklast gör man det genom att spritsa i röran med spritspåse
På Långbro bestod salladen av tärningar av Salmalax, på en bädd avspenat och tunt hyvlad fänkål, beströdd med kapris och pressad med en närmast trögflytande dijonvinaigrette
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.