Ett annat alternativ är även att använda färdiga cannelloni rör för att få det snyggare, men jag tror då att man måste utöka gräddningstiden och lägga till mer vätska
Svampfylldacannelloni12 pkt färska lasagneplattor3 schalottenlök, finhackade400 g blandad svamp (tex champinjoner, kantareller, karljohanssvamp), finhackad2 msk smör1 1/2 dl grädde1 tsk maizena redning250 ml svampcremeBechamelsås 100 gram smör1 dl mjöl1 l standard mjölk0,5 tsk riven muskotsalt och peppar efter smak100 gram riven ostFräs mjölet i smöret tills det är ljust brunt, tillsätt mjölken lite i taget under omrörning
Fyllning cannelloni. Fyll i smeten i en plastpåse och klipp av ena änden så det blir som en sprits, spritsa sedan cannellonirullarna med smeten och lägg åt sidan
Igår blev det spenat- och ricottafyllda cannelloni med mustig hemgjord tomatsås. Jag hade även i stammarna från basilikan som jag sedan fiskade ut innan såsen hälldes på cannellonin, detta för extra smak istället för att bara kasta dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.