1 lingonsyltSå
här gör du Sätt ugnen på 185 grader. Smörj en muffinsplåt i hålen med smör. Korta av baconskivorna ett par centimeter och lägg bitarna i botten på formarna. Lägg en skiva bacon i varje muffinshål i plåten. Knäck ett ägg över varje baconskiva och sätt in mitt i ugnen i cirka 15 minuter. De är färdiga när äggvitan blivit vit. Strö över flingsalt och svartpeppar. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 14
Bacon och äggtill frukost är en klassiker, men här på ett annorlunda vis. Knäck ett äggimitten. Bäst är teflonformar, och glöm inte att man måste smörja litei botten
Fördela sparrisskivor och hälften av baconeti formarna, knäck ett ägg ovanpå. Strimla och stek baconknaprigt, lyft upp på en tallrik med hushållspapper, diskainte pannan
Lägg upp äggen, grönsakerna och bacon på en tallrik. Stek äggeni en sperat stekpanna. Ägg och bacon med en hög grönsaker till frukost är en bra start på dagen
Fördela sparrisskivor och hälften av baconeti formarna, knäck ett ägg ovanpå. ägg. Strimla och stek baconknaprigt, lyft upp på en tallrik med hushållspapper, diskainte pannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.