Toppade med lite persilja och knäckte i ett ägg, salta o peppra. På morgonen tar man fram ett par, och under tiden man sätter på kaffe eller te, så låter man äggisarna få fin färg under grilllen
Lägg dem i en oljad ugnsform. Smula feta över – och toppa med pinjekärnor & honung. Toppar man medfetaoch honung får man en trevlig brytning mellan sött och salt
Ta ut formen med potatis, läggpaprikahalvorna uppepå potatisarna och låt det stå i ugen i c. Lägg potatisen i en ungsfast form, lägg i vitlöken, häll på olivolja och strössla över rosmarinen
Lägg på fetaostoch timjan. Rör i lök, äggoch persilja. Vitan av ett hårdkokt ägg. Jag grillade med argentisk asadogrillning som inspiration, särskilt Francis Mallmann, och blev mycket nöjd med resultatet
Fördela sparrisskivor och hälften av baconet i formarna, knäck ett ägg ovanpå. Strimla och stek bacon knaprigt, lyft upp på en tallrik med hushållspapper, diska inte pannan
Öppna en burk tonfisk, lägg upp allting på en tallrik och njut. Ingredienserfärsk sparrisägg (eko)tonfisk på burkolivoljaTillagningDet kan nästan inte blir mer enkelt att laga mat än så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.