Snacks

Snacks

  • 12 Recept
Snittar med ädelost och pepparkaka

Snittar med ädelost och pepparkaka

Smula ned ädelosten i en bunke, tillsätt färskosten och vispa ihop till en kräm. Bred ut ädelostkrämen över tunnbrödet
Crostini med svamp- och tryffelcrème - Recept - Tasteline.com

Crostini med svamp- och tryffelcrème - Recept - Tasteline.com

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 paket Zeta Crostini Naturella 1 burk(ar) Zeta Crème av svamp med tryffel 4 skiva(or) Zeta Salame Napoli , , strimlade 1 burk(ar) Zeta Körsbärstomater lätt soltorkade 0,5 kruka(or) färsk rosmarin , 1 kvist räcker 0,5 kruka(or) färsk basilika , 1 kvist räcker Köp receptet
Cocktailkrustader med lyxig fyllning

Cocktailkrustader med lyxig fyllning

1. Sätt ugnen på 200 grader. Ta fram små formar eller en muffinsplåt. Ta ut rundlar från brödet med hjälp av utstickare/pepparkaksform eller ett glas