Mät upp mjöl och tärnat smör i en matberedare monterad medkniv. Täck eventuellt pajen med smörad alfolie efter cirka halva gräddningstiden, så att den inteblir bränd
Blanda ner spenatenoch slå på grädden, låt koka ihop nån minut, smaka upp med salt och peppar. Plocka upp äggetmed en hålslev eller liknandeoch låt rinna av på en kökshandduk
Äggochbaconmed en hög grönsaker till frukost är en bra start på dagen. Skölj spenatenoch vänd ner den i den varma stekpannan du har använt tilläggen (eller grönsakerna)
Färsk bladspenatfick smälta ner i smörstekt schalottenlök som bottnade kokotterna som på franska heter ramequins, därefter en klick pumpapuré toppat av ett äggmedlite grädde överst för att hålla äggetsaftigt
Toppa medbaconochpersilja. Bäst att testa lite påskmat tyckte min kära kollega Emma idagochmed en bra övertalningsförmåga så står jag nu här hemma i köket och funderar på vad man kan tänkas ha på ett påskbord
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.