En gammal klassiker och nåt som alltid uppskattas hemma är stekt korv och stuvademakaroner. Jag vet inte hur många som är från Skellefteå med omnejd, men såg ni matchen igår
Det finns säkert miljoner recept för hur du ska tillaga den perfekta Pasta Carbonaran. Men detta recept är super enkelt, går snabbt att göra och barnen bara älskar det
Det här känns som en lite bortglömd maträtt, svensk husmanskost för hela slanten, men sååå gott. Helst ska det vara så pass mycket pepparrot i såsen att det går upp i näsan
Ingredienser Portioner. 4 1 l mjölk (3 %) 5 dl makaroner 1/2 tsk salt 1 krm peppar ev muskotnöt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Bön-och Linspasta olika sort 5. - Rabatt Kungsörnen 450 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Gotlandspastan olika sorter 5. - Rabatt Kungsörnen450-500 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Koka upp mjölken och lägg i makaronerna. Strimla vitkålen fint. Strö persilja över makaronerna. Skala och riv moroten och blanda med vitkål och pressad citron
Jag tänkte att de kanske skulle passa bra till stuvademakaroner, så jag kokade därför ihop en sats stuvade mackisar och serverade dem med de uppvärma bollarna
För fler enkla recept - Följ mig på facebook HÄR >>. Det var på tok för länge sedan vi gjorde stuvademakaroner så det var riktigt smaskigt att göra just det till middag idag
Jag brukar oftast göra mina stuvademakaroner på mjölk men ibland häller jag även i grädde. Sänk värmen och rör runt med jämna mellanrum tills mjölken har kokat in och makaronerna är krämiga
- Men hur får man dom då sådär jättegoda, vad är hemligheten. - tänker ni. Ännu en gång gjordes det stuvademakaroner till ett helt kompani och alla vet att micrade stuvademakaroner är bland det vidrigaste som finns
En av mina absoluta favoriter i matväg är stuvademakaroner. Häll av nästan allt vatten. Fyll upp med mjölk så att det täcker, ta i en klick smör och koka upp igen
Enköttbulls-middag med stuvademakaroner kan inte bli fel. Jag brukar göra â€lång-varianten†alltså smälta smör i en kastrull, slå på mjölk och makaroner
ljus maizena-redning. E-postSkriv utPinterestGillaGilla Laddar. Jag äter dem med så mycket muskot och ketchup att jag nästan skäms, men så är de som godast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.