Häll i degbunken och slå påresten av vattnet kallt. Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Ta ut bröden ur formarna och låt dem svalna på brödgaller
Vispagrädden och bred påbotten, spara lite till att ha ovanpå. Vänd försiktigt över denpå ett nytt bakplåtspapper med undersidan uppåt, när marängbotten har svalnat helt
På midsommar och nyårsafton är denståendevickningen i min familj min mosters Kräftströmming. Det finns ingen i hela världen som kan göra en lika god kräftströmming som min moster och man bara längtar efter att klockan ska närma sig småtimmarna så man får äta den tillsammans med gott knäckebröd
Jag minns också när jag i min ungdom en sommar arbetade i Wien och där var wienerschnietzeln parametern pårestaurangen - var den tillräckligt bra och var priset tillräckligt bra
Ibland orkar man inte riktigt göra hela balunsen med ett stort vitlöksbröd. Det är Franska veckan-tema så förutom bouillabaissen är det ankbröst med sötpotatispuré och Kotletter med fransk potatissallad i min kasse
Till och med barnen tyckte det var gott. Ingredienser. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Klicka ner smeten i en smord bakform, strö över flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.