Koka upp mjölken och lägg i makaronerna. Strö persilja över makaronerna. Smaka av med salt och peppar. Skala och riv moroten och blanda med vitkål och pressad citron
För nån vecka sen blev jag sugen på mjölkstuvademakaroner. Min mormor gjorde de godaste (med massa socker) och var mycket godare än köttbullarna eller korven man fick till
Renskav ochmakaroner. Tänk att vintern är här, minusgrader och kallt fast med strålande solsken. Kanske inte så mycket mer piffigt än just makaroneroch stekt renskav som blandades ihop men åh så gott det var minns jag
Förra veckan köpte jag skinkstek för att vi skulle göra skinksnitzel och då passade jag på att köpa två stycken, så den här veckan blev det något helt annat med skinkstek
Slå av vattnet i ett durkslag och häll tillbaka makaronerna i kastrullen. Tillsätt mjölk och grädde. Koka makaronerna enligt anvisning på förpackningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.