Koka upp lättsaltat vatten i en stor kastrullDela broccoli och blomkål och häll ner i det kokande vattnetSkala vitlöksklyftornaoch krossa dem lätt, låt koka med i kastrullenLåt koka några minuter tills broccolin och blomkålen känns mjuka men inte mosigaHäll av vattnetTillsätt lite kokosmjölk och ev
)Fänkålsgratäng med purjolök, vitlök, persilja och soltorkade tomater. I kväll så testade jag en ny rätt och inspirationen kommer från olika rätter som jag hittat på nätet
Skär upp köttet och servera ihop med de stekta champinjonerna. När köttet är ordentliget brynt lägger du i resten av smöret tillsammans medvitlökoch timjan och sätter av värmen
Knaprig potatis, smakrik sås med hög “fisksälta” från fonden men ändå lite vinsyra i bakgrunden tillsammans med den söta saftstekta svampen blev en riktigt bra kombination
Gör såhärTa av stammen från champinjonerna och mixa dem tillsammans med de övriga ingredienserna. Fyll champinjonerna med smörblandningen och toppa med ost
Blanda rapsolja, soja med salt och svartpeppar. Var och letade lite matinspiration och fastnade för de här goda champinjonerna, vitlöks, och chilimarinerade champinjoner, som gav stor utdelning för liten insats i köksregionen
Servera med bröd och/eller sallad. För en gång skulle blev de perfekt tillagade, varken sega, hårda eller torra (jo jag har lyckats med det mesta i räkväg)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.