Häll upp det knaperstekta baconet på hushållspapper. Tillsätt en matsked smör i stekpannan och stek gösen ett par minuter på varje sida, Salta och peppraServera gösenmed ostcreme och bacon, citronklyfta och nykokt potatis samt ett glas gott vitt vin
Gös600 g gös [4 filéer] 1 l vatten 100 g salt 1 msk olivolja 50 g smör peppar. Gös600 g gös [4 filéer] 1 l vatten 100 g salt 1 msk olivolja 50 g smör peppar
När potatisen börjar bli klar finhacka löken ochchampinjonerna. Ugnssteka potatis och palsternacksklyftor med vitlök och chilisalt, smörkokta sugar snaps(dom lite tjockare) ochstektgösmed lök och champinjonfräs
Skär upp köttet och servera ihop med de stektachampinjonerna. När köttet är ordentliget brynt lägger du i resten av smöret tillsammans med vitlök och timjan och sätter av värmen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.