Förutom att de är glutenfria så är de proteinrika, lätta att ha att göra med, och lossnar lätt. Idag blir det paj igen, det har blivit några stycken den senaste tiden med lite olika fyllningar
Om man inte har så mycket köttfärssås över efter pastamiddagen är det en förträfflig idé att göra en paj och förstärka med till exempel zucchini, ugnsbakade körsbärstomater och getost
Riv parmesanen och blanda den med vitlökspulver, salt och peppar. Kan tänka mig att det även blir gott med färsk basilika i eller varför inte färsk spenat
En riktigt fruktig och nästan krämig kaka med tropiska smaker. Om du vill vara på säkra sidan kan du såklart baka smeten i en vanlig springform med bakplåtspapper i botten
Täck skålen med lite plastfolie och ställ i kylen över natten alt. varning för kola, koka inte för länge, tror inte det är optimalt med att vänta till en tjock smet för då får du lätt klumpar i degen sen
Häll fiber husken i resten av degvätskan som är kvar i kastrullen och låt det svälla några minuter, häll sedan i resten av degvätskan med fiber husken i degbunken/degmaskinen och blanda runt
Smula degen och lös upp den med lite ljummet vatten. Fyll på med resterande vätska. Jag har hört att det ska vara svårt att få till smaken och konsistensen i glutenfritt bröd men det måste vara en gammal skröna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.