Vi bakade inte hela degen utan hälften ungefär har gått in i frysen till ett senare pepparkaksbak. Naturligt glutenfria mjölsorter suger åt sig mer vätska – därför är det klokt att börja med den lägre mängden mjöl
De här korvbröden och tekakorna har fin konsistens och är rejäla i formen, De kom till eftersom det finns barn som är allergiska mot guarkärnmjöl, vete mm
Riktigt energirika och välsmakande små "kraftpaket" som faktiskt kan göras helt utan sötning tack vare att både kokossmöret och hasselnötssmöret ger en sötma som sedan lyfts fram av de salta jordnötterna och flingsaltet på toppen
Det här brödet bakar jag ofta nu när jag vill ha ett gott och lättbakat bröd. Men med några enkla medel blir det här både nyttigare, saftigare och mer hållbart
Mullbärs- och kokoskakor. Det här är en snabb- och lättbakad liten kaka som du enkelt "svänger ihop. Och sen ska det vara bra ingredienser av det nyttigare slaget
utanmjölkoch glutenfri. Lägg matfettet i en bunke och blanda ner kryddorna. Koka upp socker med sirapen och häll det sedan direkt i bunken med kryddor och matfett
Hacka nötterna grovt och torrosta dem med pumpakärnor och solrosfrön. Blanda ner rapsoljan, jordnötssmör och honung och häll blandningen över bären i en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.