Glutenfri julrestspaj med skinka, purjo, Brie och ugnsbakade tomater
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl mandelmjöl
  • 1 dl Fibrex
  • 2 msk husk
  • 2 msk skalade eller oskalade sesamfrön
  • 80 g smör - vanligt eller laktosfritt
  • 1 stort ägg - ca 65 g
  • 55 - 60 g lagrad ost i skivor
  • 200 g kokt skinka
  • 100 g purjo
  • 12 - 14 ugnsbakade körsbärstomater
  • 50 g Brie - vikt sedan kanterna skurits bort
  • 3 stora ägg ca 65 - 66 g 1 boll mozarella - 125 g - laktosfri vid behov
  • 1 dl grädde - laktosfri vid behov
  • 1 msk söt och stark senap
  • några kvarnvarv salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.