pizzapaj: glutenfri köttfärspaj med tomat och mozzarella
Malins Blogg
Malins Blogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 125 g kallt smör i tärningar
  • 2 dl rismjöl
  • 1 dl polentagryn
  • 2 msk färskost
  • 0,5 dl kallt vatten
  •  
  • Fyllning
  • 400 g köttfärs
  • olivolja till stekning
  • 1 liten finhackad shalottenlök
  • 2 tsk medelhavsörtkrydda*
  • 2 tsk paprikapulver
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 1 förp passerade tomater (370g)
  • 1 påse riven mozzarellaost (150g)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.