Lägg köttskivorna på skärbräde och krydda med salt och peppar. Fördela ostbitar och äppleklyftor på varje köttskiva och rulla ihop och fäst med tandpetare
Banka ut köttskivorna något. Krydda med salt, peppar och ingefära. Lägg en äppelklyfta, ett katrinplommon och lite ädelost på varje köttskiva och rulla ihop
SMÅ FLÄSKRULADER. "Smågrisar" skulle man med ett populärare namn kunna kalla dessa små fyllda rulader. Man kan krydda dem med ingefära eller söndersmulad timjan om man så vill
Tina den frysta sparrisen, eller ansa den färska och bryt bort den nedre hårda delen. Salta och peppra laxen och lägg på 3–5 sparrisstjälkar på varje skiva
Skiva köttet i tunna skivor och lägg på en skärbräda. Krydda med salt och peppar. , Fördela fyllningen på köttet och rulla ihop och fäst med tandpetare
Skär köttet i 8 skivor och banka ut dem. Krydda med salt, svartpeppar och ingefära. Lägg en äppelklyfta och ett katrinplommon på varje skiva, rulla ihop och fäst med tandpetare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.